Vilniaus r. Maišiagalos krašto ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų trumpalaikis muzikos projektas „Spalvotas Muzikos Pasaulis“, skirtas Pasaulinei kūrybiškumo ir inovacijų dienai paminėti

Dūkštų pagrindinė mokykla Maišiagalos krašto mastu organizavo bei įvykdė trumpalaikį muzikinį projektą “Spalvotas muzikos pasaulis” skirtas Pasaulinei kūrybiškumo ir inovacijų dienai paminėti, kuri yra minima balandžio 21 d. Projekto organizatorė meninio ugdymo mokytoja Edita Staniulionienė.
Ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų kūrybiškumas, nepaisant jų meninių gabumų ar patirties, labiausiai atsiskleidžia per meninę veiklą: dailę, muziką, teatrą, literatūrą. Meninė veikla padeda puoselėti ir turtinti vaiko jautrumą ir pažinimo procesus, pažinti meno pasaulį.
Šiuolaikiniai vaikai pasižymi ypatingu, išskirtiniu santykiu su technologijomis, jie drąsūs, aktyvūs ir imlūs naujovėms.
Džiaugiamės, kad kartu prisijungė ir savo patirtimi pasidalino šios ugdymo įstaigos:
– Buivydiškių vaikų darželis – mokytojos Rasa Kalytienė, Daiva Aškinienė, Aldona Savarauskienė;
– Glitiškių vaikų darželio Anavilio ikimokyklinio ugdymo skyrius – mokytoja Lucija Duchnevič;
– Maišiagalos vaikų lopšelis-darželis – mokytojos Gražina Švaikovskaja, Edita Staniulionienė;
– Glitiškių vaikų darželis – mokytoja Edita Malinovskienė;
– Sudervės Mariano Zdziechovskio pagrindinė mokykla mokytoja Beata Tylingo;
-Dūkštų pagrindinė mokykla IU mokytoja Helena Ribaltovič, Brigita Vežbicka, Edita
Staniulionienė.
Dėkojame visiems dalyviams už kūrybiškai pristatytus filmukus.

Edita Staniulionienė

https://www.canva.com/design/DAE-PPvCIhc/GCtialTOUglM0mwiV95Y_Q/watch?utm_content=DAE-PPvCIhc&utm_campaign=share_your_design&utm_medium=link&utm_source=shareyourdesignpanel